Вибір професії — це велика відповідальність

Відповідальність перед батьками, перед суспільством, та найголовніше — перед собою. Відповідальність перед собою, мабуть, найважливіша, і полягає вона в тому, щоб обрати саме свій шлях і ним йти. Бо тільки сама людина може побачити, до чого в неї більший хист, до чого відчуває вона покликання. Кожен відчуває, що йому легше "дається" і, отже, чому зможе присвятити життя. І тут найважливіше — не схибити.
Саме для цього Донецький обласний центр зайнятості створив на системі Android мобільний додаток "Центр професійної орієнтації", який допоможе випускникам навчальних закладів у виборі майбутньої професії. Структура додатку побудована таким чином, щоб забезпечити його максимально комфортне використання, і включає у себе не тільки навчальний контент, а й елементи розважальної складової, які покликані зацікавити молодь і привернути якнайбільш їхньої уваги до корисної інноваційної розробки служби зайнятості.
Будь який користувач android-пристрою може  БЕЗКОШТОВНО встановити додаток«Центр профорієнтації» за посиланням  https://play.google.com/store/apps/details… або через магазин  Google_Play на своєму Аndroid, для цього потрібно ввести: «центр профорієнтації» або якщо немає української клавіатури «центр профессиональной ориентации», вибрати програму, натиснути «Установка».
Якщо виникнуть додаткові питання Ви можете звернутися  до Лиманського МЦЗ  за т.2-70-89

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner