Центр стартапів 1991 розшукує талановиті команди та прогресивні tech-проєкти


У мешканців Донецької та Луганської областей з’явилося більше можливостей для створення та розвитку технологічного бізнесу. Тепер для успішного створення ІТ-сервісів, проєктів та tech-продуктів можна заручитися підтримкою “Центру стартапів 1991”. Для цього необхідно мати ідею стартапу, зібрати команду від 2 людей та стати учасниками венчурної студії.
Венчурна студія для стартапів 1991 — це стартова платформа для технологічних команд, які прагнуть швидко та з мінімальним ризиком запустити свій проєкт. Разом ми протестуємо ринок, детально розберемо цільових клієнтів та знайдемо перші інвестиції. Головна мета — якомога швидше отримати перших користувачів або збільшити кількість наявних.
Над tech-проєктом стартапи працюватимуть протягом року: отримають ресурси розробників для вдосконалення технологічного продукту, підтримку менторів у фінансових та юридичних питаннях, маркетингу та пошуку інвестицій, протестують свій продукт та вийдуть на ринок до перших клієнтів і потенційних інвесторів.
“Центр стартапів 1991” готовий взяти на себе витрати з оренди приміщення для роботи команди, оплату всіх консультацій, необхідних для виходу на ІТ-ринок.
На додаток, учасники венчурної студії зможуть виступити перед інвесторами, де презентують свої стартапи та спробують залучити перші інвестиції. Учасниками венчурної студії стануть 15 найкращих команд, які пройдуть конкурсний відбір.
Дедлайн реєстрації 25 листопада. Подавайте заявки та отримайте можливість створити власний технологічний бізнес. Деталі на сайті: . Реєстрація відкрита за посиланням: .
Переваги участі у венчурній студії від 1991:

- команда отримує технічну допомогу у створенні проєкту (консультації з розробниками);

- разом працюємо над брендом вашого стартапу та комунікуємо зі ЗМІ для реклами ;

- стартап проходить тестування та отримує відгуки від українських та іноземних експертів;

- 1991 надасть команді місце для комфортної роботи над проєктом;

- стартап отримає інформаційну підтримку від 1991;

- перші пів року стартап може отримати до $15 000 інвестицій на реалізацію проєкту.

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner