Профорієнтація для молоді

 

27 жовтня в онлайн режимі фахівцем Лиманського міського центру зайнятості з неповнолітніми суб’єктами пробації, що знаходяться на обліку у  Краматорському районному відділі № 5 філії Державної установи «Центр пробації» в Донецькій області був проведений профорієнтаційний захід на тему  : «Актуальні професії на ринку праці».
«Як відомо, попит на ринку праці постійно змінюється. Це означає, що підліткам стає все важче аналізувати потреби суспільства, враховуючи власні професійні перспективи,»-розпочинаючи захід, зазначила фахівчиня. Реальну допомогу на шляху професійного самовизначення пропонує центр зайнятості, де молодь може пройти цілий ряд профдіагностичних заходів, в тому числі в онлайн-режимі, для визначення своїх схильностей та професійних здібностей.
В ході заходу, як завжди, фахівець центру зайнятості  поінформувала неповнолітніх про ситуацію на ринку праці, актуальні професії, ринкоутворюючі підприємства району та міста. 
На теперішній час в нашому районі та місті, велика увага також  приділяється розвитку молодіжного та інноваційного підприємництва. Спеціаліст центру зайнятості детальніше розповіла та продемострувала презентацію бізнес-школи для  молодих підприємців «Next generation», яка працює на базі міськцентру.
Одна із складових для неповнолітніх клієнтів пробації – бути активними та ініціативними, щоб знайти себе в тій чи іншій  професії.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner