В Лиманській ЦРЛ активно тривають ремонтні роботи, які фінансуються у межах Проєкту «Спеціальна програма підтримки Східної України»

 

За результатами попередніх етапів відбору, серії онлайн-зустрічей Лиманську міську територіальну громаду долучили до переліку об’єктів, які фінансуються у межах Проєкту «Спеціальна програма підтримки Східної України», що реалізується за дорученням Уряду Німеччини (GIZ) та надає підтримку підконтрольним уряду України територіям Луганської та Донецької областей. Між Лиманською міською радою та Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) підписана угода про співпрацю з метою реалізації проєкту: "Капітальний ремонт частини будівлі Лиманської ЦРЛ по вул. Незалежності, 64". 
На сьогоднішній день ремонтні роботи на завершальному етапі - замінені вікна, двері, укладена плитка на підлогу та стіни,  відремонтовано стелі, оновлена система опалення, замінені інженерні мережі. Продовжуються роботи по облаштуванню санвузлів. 
Наразі проводяться підготовчі роботи по облаштуванню вуличного навісу, що дозволить машинам швидкої допомоги заїжджати під приймальне відділення.
Основна мета проєкту – створення комфортних умов як для роботи працівників медичного закладу, так і для транспортування пацієнтів у медичний заклад. 
Всі будівельні роботи по даному проєкту фінансуються виключно за кошти Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ).  

Відділ охорони здоров'я виконавчого комітету Лиманської міської ради

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner