Вельмишановні військовослужбовці та ветерани Збройних Сил України!

 

Щиросердно вітаю Вас зі святом - з Днем захисників і захисниць України!
Це свято, згідно Указу Президента України, впроваджене нещодавно - з 2014 року. 14 жовтня - це символічна дата, бо саме в цей день, відзначається свято Покрови Пресвятої Богородиці, яка здавна вважалась захисницею козаків та День Українського козацтва. 
Славетні військові традиції в Україні налічують не одне століття. Героїчна історія українських вояків лунає на весь світ, починаючи з давніх походів князів Київських й подвигів козаків до сьогодення, коли боронити країну пішли славні воїни, справжні патріоти - захисники та захисниці України! 
Ви зараз продовжуєте героїчне та славетне минуле нашої держави, своїми подвигами, відданою службою на благо Батьківщини уславлюєте героїв минулого та примножуєте військову славу України. 
Ваша мужність, звитяга, самовідданість та патріотизм – неоціненні. Ваші подвиги вписані кров’ю в героїчний епос боротьби українського народу за незалежність. Ви завжди будете славетним прикладом того, як будувалася сучасна історія України, якою ціною відстоювалася свобода та право бути вільною, самостійною нацією.
Лиманська земля відома і своїм героїчним минулим, і славним сьогоденням. Лиман, як слобода заснована козаками, які постійно захищали наш край від ворогів. Сучасні герої Лиманщини продовжують славетні козацькі традиції. 
Коли на Донеччину напав ворог, ні на мить не вагаючись, наші герої пішли захищати Батьківщину. Семеро з них загинули, захищаючи рідну землю, територіальну цілісність та суверенітет України. Їхні імена назавжди залишаться в наших серцях: Володимир Бражник, Геннадій Запара, Сергій Карпо, Дмитро Красногрудь, Ростислав Проньков, Олексій Кудрявцев, Валерій Сало. Ми шануємо їх подвиг. 
Дякую всім, хто зараз зі зброєю в руках боронить нашу землю, хто не шкодуючи власного життя відстоює незалежність країни! 
Шановні захисники та захисниці України! 
Бажаю Вам міцного здоров’я на довгі роки, злагоди, добра і щастя, успіхів у повсякденному житті, добробуту та благополуччя вашим родинам. 

Нехай сила та мужність, незламна воля та міцний дух завжди супроводжують Вас на шляху до перемоги та миру в Україні! 
Хай, як завжди за традицією, Вас оберігає Покров Пресвятої Богородиці! 

Лиманський міський голова О.В. Журавльов
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner