Повідомлення про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки та проєкту документу державного планування

 

Повна назва документа державного планування: Програма економічного і соціального розвитку Лиманської міської територіальної громади на 2022 рік (далі - Програма).
Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: Лиманська міська рада Донецької області.
Передбачувана процедура громадського обговорення:
Відповідно до ст. 10 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку»  громадське обговорення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту Програми розпочато з дня її оприлюднення, а саме 
13 жовтня 2021 року на сайті Лиманської міської територіальної громади та триватиме до 28 жовтня 2021 року включно.
Відповідно до ст. 12 громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (в тому числі в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки та проекту документу державного планування.
Ознайомитися з проєктом Програми та отримати додаткову інформацію можна за адресою: 84406, Донецька область, м. Лиман, вул. Незалежності, 46 aбо на електронну адресу: liman-ekonotd@ukr.net, rada@krliman.gov.ua, або за телефоном: (06261)4-12-39.
Зауваження і пропозиції до Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту Програми подаються до: виконавчого комітету Лиманської міської ради Донецької області.
Відповідальна особа: Удовиченко  Катерина Вікторівна (контактні дані: krasnyiliman@ukr.net, або за телефоном: (06261)4-13-68).
Строк подання зауважень і пропозицій становить 15 днів, тобто до 28.10. 2021 року включно.
Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner