Ідея на мільйон

 

Створення сприятливого середовища для ведення бізнесу та розвитку малого та середнього підприємництва - є одним із середньострокових напрямів реформування країни.
12 жовтня за сприяння департаменту економіки Донецької обласної державної адміністрації Лиманським міським центром зайнятості спільно з АРТ-студією психології Лиман (Ніна Малина) проведено семінар-тренинг з актуальних питань ведення бізнесу.
Учасниками заходу були представники малого бізнесу громади та досвідчені консультанти по психології, фінансового консалтингу та державної служби зайнятості. 
Захід відбувся у форматі кваліфікованих консультацій спікерів з питань взаємодії з державною службою зайнятості, соціальної відповідальності бізнесу,  правових аспектів ведення підприємництва, бізнес планування та психології продаж.
Визнаючи необхідність вдосконалення комунікацій, об’єднання зусиль сторін соціального діалогу, прагнучи взаємної підтримки у досягненні спільних цілей, були обговорені наміри сприяти  розвитку підприємницьких ініціатив у громаді, створення спроможної бізнес спільноти з різними сторонами бізнес-партнерства.
Злагоджені наміри та дії бізнес-спільноти, держави і партнерів завжди стають запорукою успіху!
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner