Робоча зустріч з міжнародним консультантом компанії «Гідроплан» -Jens Muehlstaedt

 

За “Спеціальною програмою підтримки Східної України (підконтрольні Уряду території)”, яка здійснюється Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH в рамках угоди про співпрацю між Німецьким товаристовом міжнародного співробітництва (GIZ) та Лиманською міською радою, сьогодні 12.10.2021 року, відбулась робоча зустріч з міжнародним консультантом компанії «Гідроплан» -Jens Muehlstaedt, який  відвідав об’єкт з метою перевірки поточного стану виконання робіт.
Проєктом передбачено капітальний  ремонт приміщень  коридорів та створення безбар’єрного простору на першому поверсі лікарні, улаштування зони очікування та рецепції, аудиторії, санвузлів, включаючи приміщення для маломобільних груп населення, відновлення ганку тощо. На зустрічі міський голова Олександр Журавльов разом із представниками підрядної організації та адміністрації лікарні обговорили питання стосовно реалізації проєкту. Виконання внутрішніх робіт вже на завершальному етапі. По відновленню ганку роботи розпочались 01 жовтня, але вже підготовлені траншеї для заливки фундаменту під майданчик.
В контексті реформування системи охорони здоров’я приймальне відділення лікарні стане місцем маршрутизації швидкої допомоги, тому реалізація даного проєкту дасть медичним працівникам можливість виконувати свою роботу на якісно новому рівні.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner