Лиманська міська рада спільно з ГО «ЦПГА «Крила» запрошує на тренінг Наталії Любченкової «Ази успішної комунікації для малих і творчих підприємців»

 

Дата тренінга: 18.10.21 р.
09.00-12.30 навчальна програма
13.30-17.00 індивідуальні консультації 

Тренінг допоможе учасникам вибудувати ефективнішу комунікацію про їхню роботу, уникаючи багатьох помилок. 
Під час заходу обговоримо: як еволюціонує комунікація сьогодні. Чому вона є неодмінною умовою для досягнення успіху в будь-якій справі. Як знайти ключ до своєї аудиторії, привернути увагу і запам’ятатися. 
Ці та інші теми, висвітлені під час тренінгу, нададуть учасникам практичні інструменти для побудови комунікації, виявлення та розв'язання проблем в цій царині, що сприятиме розвитку справи, допоможе заощадити час тощо.

Для кого: малих підприємців, представників місцевої влади.

Про тренера: Наталя Любченкова має 16-річний досвід роботи в українських і міжнародних ЗМІ, піар-агенціях та багаторічний досвід викладання. З 2015 року висвітлює Україну, особливо східні регіони, для міжнародної аудиторії. Автор та організатор фотографічних виставок в Парижі, Берліні, Брюсселі тощо. Народилася в Києві, проживає та працює у французькому Ліоні.

Для реєстрації на тренінг заповніть анкету за посиланням.

Проєкт «Розвиток співпраці територіальних громад Донецької та Луганської областей із залучення туристів шляхом поширення мережі активних та екологічних маршрутів «Мандруй Придінців’ям», який реалізується за організаційної підтримки ГО «Взаємодія-Плюс» у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner