Шановні юристи Лиманської громади!


    Щиро вітаю Вас із професійним святом – Днем юриста!
    Це свято об’єднує людей, які своєю щоденною сумлінною працею забезпечують верховенство Закону в країні. Юристи - це люди, які обрали своєю справою життя захищати конституційні права і свободи громадян, стверджувати непорушність законів. Вибравши професію юриста Ви стали на шлях справедливості, великої відповідальності, відданості своїй справі та цілеспрямованості.
    Юристи Лиманщини чесно, принципово та неупереджено виконують свій службовий обов’язок - служіння інтересам держави та її громадянам.     Впевнений, що й надалі Ви будите відданими захисниками законності в Україні та докладатимете зусиль задля утвердження верховенства права та справедливості у нашій громаді.
    У цей святковий день прийміть найщиріші побажання успіху та нових досягнень у вашій нелегкій справі - поборників справедливості, витримки та виваженості у складних професійних та життєвих ситуаціях.     Зичу міцного здоров'я, щастя, добробуту, родинного благополуччя та злагоди, удачі та нових здобутків й перемог на життєвому шляху!
    Хай чисті помисли та ясність розуму, професійне чуття та проникливість, принциповість і вдача завжди супроводжують Вас на професійному шляху!

 

Лиманський міський голова                     О.В. Журавльов

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner