Чемпіонат України з велосипедного спорту на шосе

 

У м. Миколаєві закінчився чемпіонат України з велосипедного спорту який проходив з 30 вересня по 3 жовтня 2021 року на шосе в неолімпійських видів програм серед юнаків, дівчат, молодших юнаків , молодших дівчат. У змаганнях прийняло участь понад 130 спортсменів з 20 областей України. Лиманщину представляли 8 спортсменів комунального закладу «Обласна СДЮСШОР з велосипедного спорту олімпійського резерву».

В програму змагань включені три види програми: парна гонка на час 10км, групова гонка з вибуттям, гонка –критекріум (гонка по вулицях міста).

В перший день змагань в парній гонці на 10км у молодших юнаків, спортсмени Донецької області вибороли бронзові нагороди у складі: Черник Денис – (ОСДЮСШОР м. Лиман, тренер Чувилко Анна) та Дьяконов Михайло - ОСДЮСШОР м. Маріуполь (тренер Сівакова Ірина). Наші спортсмени показали час – 16 хв.56 сек. А переможцями стали киянин Павло Антоненко і Олександр Опочанський з Харківської області з часом -16хв.10сек, срібло у спортсменів центру олімпійської підготовки м. Миколаїв у складі Дмитра Савченка і Володимира Дьяченка – 16хв.15 сек.

Серед дівчат в парній гонці на 10 км перших три місця здобули спортсменки Миколаївської Області, спортсменки Донецької області у складі Єлізавети Дзиман і Ірини Чурзіної (обидві ОСДЮСШОР м. Лиман) посіли 5 місце з часом 18 хв.11 сек, переможці показали час 17 хв.18 сек.

Другий день змагань в груповій гонці з вибуттям 12 кіл, 12 км серед молодших дівчат бронзову медаль виборола юна спортсменка ОСДЮСШОР учениця ОШ №3 м. Лиман Марина Тимченко, а перемогла Мілана Ушакова м. Київ,  срібло у Ганни Берест з Миколаївщини.

У молодших юнаків в груповій гонці з вибуттям спортсмен Денис Черник з Донецької області, ОСДЮСШОР м Лиман, (тренер Чувилко Анна) посів 4 місце,

В гонці критеріум на 30км у молодших юнаків( 2007-2008 р.н.), бронзу здобув спортсмен Донецької області. Денис Черник це його друга бронзова нагорода у чемпіонаті, переможцем став Павло Антоненко з м. Києва, срібло у Миколаївського спортсмена Дмитра Савченко

 

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner