Послуги перевезення мешканців Лиману стають доступніші

 

4 жовтня відбулися перші рейси за автобусними маршрутами на “Південну сторону міста” та по вул. Козацькій. На даних маршрутах з сьогоднішнього дня перевезення пасажирів відбуватимуться регулярно згідно  розкладу руху автобусів. Доки данні рейси здійснюються в тестовому режимі з метою відпрацювання маршрутів, а саме моніторингу пасажиропотоку та регулювання графіку руху. 
На даний час триває Конкурс на перевезення пасажирів автомобільним транспортом і після його завершення буде офіційно укладено договір з перевізником. Після цієї процедури мешканці Лиману матимуть можливість постійно зручно та безперешкодно добиратися до місця роботи або навчання та власної домівки. 
Проблема автобусного перевезення наших мешканців існує давно. До віддалених частин міста жителям завжди добиратися дуже складно, особливо у холодну пору року. Більше за все страждали від таких незручностей мешканці вулиці Козацької та прилеглих до неї вулиць, які розташовані віддалено від зупинок міського автобусу та мешканці мікрорайону “Південний”, які взагалі відділені від “Північної” сторони міста залізничним мостом і змушені були користуватися послугами таксі. 
Тому за дорученням міського голови Олександра Журавльова, цього року було розпочато роботу з розробки нових автобусних маршрутів. 
Ця достатньо складна і тривала процедура відбувалася в декілька етапів: обстежено дані маршрути, розроблено та затверджено паспорта автобусних маршрутів регулярних перевезень та проведені роботи щодо усунення недоліків зазначених в акті про готовність й нарешті маршрути запрацювали!

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner