Сьогодні у залі центру культури і дозвілля м.Лиман

 

Сьогодні у залі центру культури і дозвілля м.Лиман відбувся святковий захід із нагоди відзначення Дня працівників освіти. 
З нагоди свята міський голова Олександр Журавльов привітав присутніх: “Шановні освітяни Лиманщини, Ви своєю клопіткою працею, успіхами та досягненнями на професійній ниві, кожного дня доводите, що виховання молодого поління Лиманців - це не просто професія для Вас, це життя! 
У цей святковий день хочу подякувати Вам за сумлінну, плідну працю на теренах просвіти та виховання молодого покоління Лиманців. 
Від усієї душі бажаю Вам, міцного здоров’я, щастя, благополуччя, великої творчої наснаги, невичерпної енергії та життєвих сил задля подальших звершень та успіхів на освітянській ниві Лиманщини! Зичу вам родинного щастя та достатку, любові й поваги ваших учнів та щирої вдячності їхніх батьків! Хай кожен новий день приносить лише позитивні емоції, добрі новини та щиру вдячність за вашу нелегку працю!”
Під оплески глядачів освітяни отримали відзнаки, квіти та музичні дарунки. Творчі колективи ЦКД подарували педагогам святкові вітання. 
Про здобутки вчителів йшлося у виступі начальника управління освіти, молоді та спорту Надії Діденко.
Заступник міського голови Юрій Афонін привітав присутніх і побажав щоб в оселях завжди панувало світло і злагода, в серцях – добро, в помислах – мудрість, у засіках – достаток, а нелегка педагогічна нива колосилася рясним урожаєм людської вдячності та нагородив Почесними грамотами Лиманської міської ради представників галузі.
Від наставників  до молодих спеціалістів, які 1 вересня поповнили лави освітян Лиманщини, звернулась директор Коровоярського НВК Ніна Склярова, Вона сьогодні  відзначає 40 років  своєї педагогічної праці.
Теплі слова від керуючого справами Олександра Погорелова прозвучали на адресу ветеранів педагогічної праці, які не тільки зберегли і примножили найкращі традиції галузі, а й передали їх молодому поколінню педагогів.
Голова міської організації профспілки працівників освіти і науки України - Олена Тихонова привітала профспілкових лідерів, до яких звертаються працівники зі своїми болями і радощами та які надають сили для підкорення нових висот. Це люди з почуттям високої відповідальності, компетентності та професіоналізму.
Атмосфера, яка панувала в залі під час свята подарувала дивовижне відчуття єднання, а ще гордість за те, що освітяни Лиманщини та керівники галузі – талановиті і творчі професіонали.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner