Шановні освітяни Лиманщини! Щиро вітаю Вас із професійним святом – Днем працівника освіти!

 

Щиро вітаю Вас із професійним святом – Днем працівника освіти! 
Це свято об’єднує всіх чия наполеглива, самовіддана праця допомагає молодому поколінню відкривати скарбницю знань, науки, мудрості, нового та незвіданого, всього найдивовижнішого у світі.
Професія вчителя вважається найшанованішою у нашому суспільстві, бо саме вчитель для кожного з нас - хранитель щасливого світу дитинства та провідник у доросле життя, яке сповнене труднощів й випробувань. Саме від вчителя залежить, ким ми виростимо, яку оберемо долю та чи доб’ємося успіху у житті. Бути вчителем - це не просто професія, це покликання серця, покликання життя, яке вимагає величезного терпіння й майстерності, щоденної самовідданої праці та невтомного творчого пошуку. 
Шановні освітяни Лиманщини, Ви своєю клопіткою працею, успіхами та досягненнями на професійній ниві, кожного дня доводите, що виховання молодого поління Лиманців - це не просто професія, це життя! 
У цей святковий день хочу подякувати Вам за сумлінну, плідну працю на теренах просвіти та виховання молодого покоління Лиманців. 
Від усієї душі бажаю Вам, міцного здоров’я, щастя, благополуччя, великої творчої наснаги, невичерпної енергії та життєвих сил задля подальших звершень та успіхів на освітянській ниві Лиманщини! 
Зичу Вам родинного щастя та достатку, любові й поваги ваших учнів та щирої вдячності їхніх батьків! 
Хай кожен новий день приносить лише позитивні емоції, добрі новини та щиру вдячність за вашу нелегку працю!

Лиманський міський голова О.В. Журавльов
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner