«Підвищення туристичної та інвестиційної привабливості Лиманської об'єднаної територіальної громади»

 

Сьогодні у сесійній залі Лиманської міської ради провели презентацію проєкту -  «Підвищення туристичної та інвестиційної привабливості Лиманської об'єднаної територіальної громади» який на протязі 2020-2021 років було успішно реалізованого в рамках співпраці між Агенством США з міжнародного розвитку (USAD) та виконавчим комітетом Лиманської міської ради. 
Президію очолили міський голова Олександр Журавльов та представник діяльності USAID з економічної стійкості, фахівець з питань розвитку громад Юлія Чикунова.
“Громаді необхідно навчитися користуватися ресурсами, створювати умови для розвитку економіки, сприятливого інвестиційного клімату та в подальшому розвивати туристичну інфраструктуру і демонструвати її унікальні особливості, що роблять її не схожою на інші. Для цього в 2020 році відділом інвестиційної діяльності виконкому та відділом культури і туризму міської ради була сформована та подана заявка на участь у проєкті USAID «Економічна підтримка Східної України». Сума проєкту - 582,570 грн.
В результаті реалізації проєкту Лиманська громада отримала необхідні для її подальшого розвитку презентаційні продукти, де відображені можливості Лиманської громади, як перспективної території для залучення туристів та інвестицій.”- зазначив міський голова Олександр Журавльов. 
В ході презентації присутні переглянули промо ролик “Туристична Лиманщина” та отримали друковані туристичні путівники.

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner