Робочі зустрічі в об’єднаній територіальній громаді

 

Співпраця служби зайнятості з об’єднаною територіальною громадою не обмежується лише наданням послуг мешканцям громади у центрі, зокрема, здійснюються виїзди безпосередньо на територію громади, які допомагають зробити послуги максимально доступними та такими, що відповідають сучасному ритму і формам співпраці.
29 вересня відбулась робоча зустріч начальника відділу взаємодії з роботодавцями  Наталії Грищенко і заступника начальника відділу взаємодії з роботодавцями Віри Слободян з представниками старостинських округів 
с. Ямпіль та с.Крива Лука. Метою заходу було: презентація соціальних послуг, електронних сервісів, проведення тренінгів психологічного і соціального спрямування за темами: “Профілактика професійного вигорання шляхом формування позитивного мислення” та “Розвиток умінь безконфліктного спілкування”.  
Учасники заходу підтримали теорію, що емоційне розвантаження повинно бути складовою виробничих процесів тому що емоційний стан та настрій безпосередньо впливають на ефективність роботи в цілому. 
На завершенні зустрічі було акцентовано увагу на послугах, які надає державна служба зайнятості та визначено шляхи подальшої співпраці.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner