30 вересня – День усиновлення в Україні!

 

Виховати дитину – велике мистецтво, так як сам процес виховання – це безперервна робота серця, розуму і волі батьків. Саме батьки є головною ланкою у особистісному розвитку своєї дитини, бо вони найчастіше спілкуються з нею.
30 вересня, в День святих Віри, Надії та Любові, а також їхньої матері Софії, в Україні відзначається День усиновлення. Цей день є символом милосердя і добра по відношенню до людей, це саме той день, коли висловлюється Велика вдячність всім, хто небайдужий до дитячої долі, це надзвичайно тепле свято для всієї української громади і, насамперед, для батьків і дітей, які волею долі стали однією родиною.
Усиновлення – це дуже відповідальний крок щодо прийняття в сім’ю дитини на правах народженої, з усіма правами та обов’язками як з боку дорослих так і з боку дитини. Усиновлювачі заслуговують на велику повагу та пошану оточуючих.
Доброта і любов – головне, що ми повинні дарувати нашим дітям. Адже діти – це наша надія і наше майбутнє. Щоб ця надія здійснилася, ми, дорослі, повинні пам’ятати про свою відповідальність, піклуватися про кожну дитину. Особливо про дітей, які залишилися без батьківської опіки. Турбота про них – наша спільна мета, обов’язок суспільства, держави. Традиційно вважається, що усиновлення — це вирішення проблем дитини, яка втратила сімейне оточення, але ж усиновлення – це і вирішення проблем дорослих, які бажають виховувати дитину, яка народжена не ними, але потребує саме їх любові та піклування, усиновлені діти – це діти, народжені серцем.
Служба у справах дітей Лиманської міської ради щиро вітає всіх, хто причетний до Дня усиновлення та нагадує: якщо Ви небайдужі до долі дітей і у Вас є можливість і бажання взяти на виховання хоча б одну дитину, - зробіть це! Подаруйте щастя на цій землі хоча б одній маленькій людині, яка чекає на Вас! Звертайтесь до служби у справах дітей Лиманської міської ради: м. Лиман, вул. Незалежності, буд. 46 (будівля виконкому, 4 поверх), телефон (06261)41098.

З повагою, служба у справах дітей Лиманської міської ради. 
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner