Поліцейські провели уроки з безпеки на дорозі для школярів Лиману та с. Ставки

 

Аби зменшити кількість ДТП та фактів травмувань пішоходів, правоохоронці зустрічаються з усіма учасниками дорожнього руху та нагадують про необхідність суворого дотримання правил дорожнього руху.
Днями співробітники поліції Лиману прибули до с. Ставки для проведення занять з безпеки на дорозі. 
Інспектор групи реагування завітав до загальноосвітньої школи с. Ставки, де навів сумну статистику аварійності на території обслуговування. Дівчата та хлопчики були вражені озвученими цифрами травмованих людей, серед яких багато пішоходів. 
Поліцейський назвав найпоширеніші причини дорожніх пригод та зауважив, що кожен повинен відповідально ставитись не тільки до свого життя, а й пам'ятати про безпеку оточуючих. Навіть незначне порушення Правил дорожнього руху може призвести до важких наслідків для здоров'я, але й скалічити долю людини. Школярі жваво обговорювали почуте і згадували небезпечні ситуації на дорозі.
Інший профілактичний захід на цю тему відбувся зі участі учнів ЗОШ №3 м. Лиман, з якими зустрілись інспектори ювенальної превенції. Поліцейські навели дітям кілька прикладів, коли пішохід чи водій порушували ПДР, після чого розповіли про уникнення подібних ситуацій.
Нагадали правоохоронці й про світловідбивні елементи на одязі, якими треба користуватись, щоб в темну пору доби чи під час туману бути помітними водіям.
Юні пішоходи охоче ставили запитання, чим показали свою небайдужість до такої важливої теми, як безпека на дорозі.

Краматорське районне управління поліції Донецької області
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner