Шановні бібліотекарі Лиманської громади!

 

Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята - Всеукраїнського дня бібліотек! 
Бібліотеки народилися з прагненням людини до знань, до їх накопичення та збереження. З початку часів з винаходу писемності, люди прагнули записувати, систематизувати знання та інформацію задля зручності користування та передачі їх наступним поколінням. З давніх- давен бібліотека була храмом знань, у стародавньому світі її називали “Аптека душі”, “Притулок мудрості”, “Будинок знань”. Це так і є, бо саме в бібліотеці зберігаються безціні писемні скарби мудрості, які лікують душі та збагачують знаннями.
Не змінними служителями бібліотек, хранителями знань - є бібліотекарі, які зберігають та передають інтелектуальні скарби світу з покоління в покоління, як безціну духовну спадщину кожної нації. 
Не зважаючи на реалії сьогодення, коли стрімко розвиваються інформаційні технології і світ огортає “глобальне павутиння” Інтернету бібліотеки не втратили свого значення, бо саме з книги розпочинається шлях людини до пізнання світу - до пригод та казок, подорожей та наукових відкриттів, фантастичних світів та реальних знань. Професія бібліотекаря залишається важливою та затребуваною, адже саме вони, допитливим шукачам знань, відкривають шлях до книги – джерела споконвічної мудрості. 
Бібліотеки Лиманщини постійно розвиваються, впроваджують нові методи роботи та нові послуги, а бібліотекарі знаходять нові форми спілкування з читачами у сучасному інформаційному просторі. 
Бажаю Вам міцного здоров'я, бадьорості духу та сили розуму, натхнення та творчого запалу, щастя, родинного затишку, добра і благополуччя. 
Нехай ніколи не полишає Вас жага до знань, прагнення до пізнання нового та незвіданого, а кожен день приносить успіхи та здобутки у такій благородній справі - дарувати людям знання. 

Лиманський міський голова О.В. Журавльов
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner