Шановні мешканці Лиманщини! Сьогодні, 30 вересня ми відзначаємо День усиновлення

 

Усиновлення – це особливе батьківство, яке включає в себе велике щастя, і разом з тим велику жертовність, це благородний і непростий шлях до щасливої родини. Все більше і більше українських сімей відкривають свої серця і двері домівок для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування. Ці діти потребують особливої допомоги, розуміння і підтримки. Тому цей день став святом здійснення найзаповітніших дитячих мрій та народженням щасливих українських родин. 
Ви, шановні усиновлювачі, щодня доводите їм свою любов і турботу про них, не залишаєтесь байдужими до їх болю і страждань, радієте їх перемогам, любите, як своїх власних! А найголовніше те, що вони для Вас дійсно стали рідними, бо у Ваших серцях палає незгасимий вогонь батьківської любові до усиновленої Вами дитини. 
Дякую всім усиновлювачам, опікунам, піклувальникам, прийомним батькам! Ви зуміли зігріти серця маленьких діточок теплом сімейного затишку, увагою та ласкою, надали їм можливість вимовляти такі важливі у житті кожної людини слова, як МАМО і ТАТО. Завдяки Вам підтверджується гасло: "Чужих дітей не буває". 

Міський голова О.В. Журавльов
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner