Поліція Лиману затримала грабіжника, який заволодів майном неповнолітньої мешканки міста

 

Зловмисник, раніше судимий за майнові злочини, вихопив смартфон у дівчини та втік. За кілька тижнів його місцезнаходження встановили оперативники місцевої поліції. Правопорушнику загрожує від 4 до 6 років позбавлення волі.
Наприкінці серпня до поліції Лиману надійшло повідомлення про вуличний злочин, що стався увечері в північній частині міста.
17-річна дівчина розповіла, що поблизу зупинки транспорту невідомий чоловік вихопив у неї смартфон. Зловмисник поспішив зникнути з місця події, проте, деякі його прикмети потерпіла змогла запам'ятати та розповісти поліцейським.
Невдовзі співробітникам карного розшуку вдалось встановити особу правопорушника - це був 39-річний мешканець міста, який лише у березні цього року звільнився з місць позбавлення волі. Раніше він був судимий за майнові злочини, у тому числі - за грабіж.
Завдяки "кримінальному" досвіду чоловік зрозумів наслідки свого вчинку та став переховуватись від правоохоронців, обірвавши всі контакти зі знайомими. Знайти його оперативникам вдалось лише за кілька тижнів.
Правопорушнику було повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст.186 (грабіж, вчинений повторно) Кримінального кодексу України. Надалі суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Краматорське районне управління поліції Донецької області 
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner