Дуальна форма навчання: забезпечення роботодавців якісними кадрами

 

28 вересня Лиманським міським центром зайнятості проведено онлайн вебінар з представниками підприємств у ZOOM форматі з питань впровадження нової системи навчання – дуальної освіти.
“Дуальна форма – це спосіб здобуття освіти, що передбачає поєднання навчання осіб у закладах освіти з навчанням на робочих місцях на підприємствах, установах та організаціях на основі договору” - акцентувала увагу заступник начальника відділу взаємодії з роботодавцями Віра Слободян.
При демонстрації презентаційного матеріалу присутні дізналися про розвиток дуальної системи в Україні, побачили схему організації навчання за дуальною формою, ознайомились з її перевагами.
Крім цього, фахівчиня продемонструвала перелік ліцензованих робітничих професій, за якими здійснюється підготовка, перепідготовка та підвищення кваліфікації в Україні, а також Донецькому центрі професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості. Одним з пріоритетних напрямів реалізації навчання є підготовка професійних робітничих кадрів за дуальною системою та заохочення роботодавців до створення нових робочих місць.
Лиманський міський центр зайнятості проводить на постійній основі інформаційну роботу серед роботодавців, спрямовану на поширення дуальної форми навчання як нової системи забезпечення роботодавців якісними кадрами.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner