Міжнародна агропромислова виставка з польовою демонстрацією техніки та технологій «AgroExpo-2021»

 

З 29 вересня по 02 жовтня 2021 року в м. Кропивницький проходитиме  Міжнародна агропромислова виставка «AgroExpo-2021». В її експозиціях представлені найновітніші зразки вітчизняної та зарубіжної техніки, обладнання для агропромислового комплексу, засоби захисту рослин, посівний матеріал, а також племінні породи тварин та птиці.
Головними тематичними розділами Виставки «AgroExpo-2021» є тваринництво, рослинництво, транспорт і спецтехніка, тара і упаковка, будівництво та альтернативна енергетика в агропромисловому комплексі, екологія і переробка відходів, присадибне господарство, лісове господарство.
У рамках Виставки експонується широка номенклатура продукції відомих світових брендів машинобудування, таких як John Deere, Claas, Case, New Holland, Lemken, Fendt, Horsch, Kuhn, JCB, Amazone, MaterVacc, Гомсельмаш, а також продукція, товари та послуги понад 500 провідних виробників України. На окремому полігоні загальною площею 70 тис. кв.м. проводитяться демонстраційні покази сільськогосподарської техніки.
Традиційно під час Виставки «AgroExpo-2021» проходитиме «Покровський ярмарок», у рамках якого відвідувачі матимуть можливість ознайомитись з унікальними експозиціями громад Кіровоградщини, відвідати ярмарок-розпродаж сільськогосподарської продукції та товарів декоративно-ужиткового мистецтва майстрів з усіх куточків України.
Більш детальна інформація про Виставку «AgroExpo-2021» розміщена на вебсайті, у разі зацікавленості звертатися до організаторів: Глібка Ігоря, моб. Тел. +38(050)3442644, -38(095)3442644, Бєлової Тетяни, моб. Тел. +38(050)3442744.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner