Працівники медичної сфери Лиманщини приймають привітання

 

14 червня у закладі підстанції №3 Лиманського району станції швидкої допомоги м. Слов’янськ ВСП КЛПУ “ОЦЕМД та МК” відбулось урочисте привітання працівників закладу з нагоди професійного свята — Дня медичного працівника. 
До вітань приєдналось й керівництво Лиманської ОТГ: на захід завітала заступник міського голови Юлія Гамаюнова. Подякувавши всім присутнім за їх поважний, важкий труд, щоденну тяжку та відповідальну роботу, Юлія Миколаївна нагородила Почесною грамотою Олену Кузенко — фельдшера виїзної бригади — підстанції №3 м. Лиман станції швидкої медичної допомоги м. Слов’янськ ВСП КЛПУ “ОЦЕМД та МК”. 
Також на заході були присутні гості з м. Слов’янськ: до слова були запрошені заступник директора “Донецького обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф” Світлана Рязанцева та головний лікар станції швидкої медичної допомоги м. Слов’янськ, відокремленого структурного підрозділу комунальної лікувально-профілактичної установи “Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф” Валерій Зуйко.
На адресу працівників найгуманнішої професії лунали зворушливі, щирі слова подяки. Творчий колектив Будинку науки та техніки Лиманського локомотивного депо приєднався до привітань та подарував святкову концертну програму виступом народного вокального ансамблю “Співочі серця”.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner