24 та 25 вересня відсвяткували Дні селища Новоселівка, сіл Діброва та Коровій Яр.

 

24 та 25 вересня відсвяткували Дні селища Новоселівка, сіл Діброва та Коровій Яр. Ці чудові дні об’єднали людей різного віку – від малого до великого, щоб не лише взяти участь у конкурсах, переглянути концертну програму, відпочити, але й поспілкуватися один з одним та просто весело й цікаво провести час. 
Привітати з такою важливою подією до населених пунктів завітали гості – заступники міського голови Ірина Сироватська, Надія Авдєєнко та керуючий справами Олександр Погорелов.   Вони  щиро привітали усіх присутніх зі святами. Побажали миру, міцного здоров’я, родинного щастя і здійснення найзаповітніших мрій. А також вручили подяки міського голови за надзвичайні організаторські здібності, ініціативу, виявлену у вирішенні життєво необхідних питань, активну участь у громадському житті та з нагоди свят найактивніших та небайдужих мешканців.
А потім розпочалися святкові концерти, де музичні вітання жителям села чергувалися з врученням подарунків.
Також у селі Коровій Яр для мешканців була безпрограшна лотерея з цінними подарунками, фаєр-шоу, та малечу розважали аніматори.
Можна було пострибати на батутах, придбати різноманітні іграшки та скуштувати солодку вату. Всіх присутніх пригощали смачною польовою кашею.
Коли на землю опустилася темрява, спалахнули вогні святкових феєрверків.На думку господарів і гостей, сільські свята вдалися на славу й запам'ятались яскравістю барв та душевним теплом.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner