Виїзний захід в старостинський округ Лиманської ТГ

 

24 вересня фахівці Лиманського міського центру зайнятості провели виїзний захід для мешканців Зарічненського старостинського округу.
Відвідувачів заходу ознайомили з послугами служби зайнятості, актуальними вакансіями, переліком професій, за якими здійснюється профнавчання на базі Центрів професійно – технічної освіти  Державної служби зайнятості, перспективами подальшого працевлаштування після навчання, участю у громадських та інших роботах тимчасового характеру, відкриттям власної справи, грантовими програмами а також презентували електронні сервіси та мобільні додатки.
Дві особи зацікавилися створенням власної справи, участю у грантових програмах, їх було запрошено до центру зайнятості на чергове засідання консалтингового простору, яке проходить щосереди.
Пошукачам роботи  рекрутери запропонували прийняти участь у онлайн співбесідах з роботодавцями для детального ознайомлення з умовами праці. 
Налагодження й розширення співпраці з об’єднаними територіальними громадами є одним із пріоритетних завдань Лиманського міського центру зайнятості.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner