За день поблизу Лиману потрапили у ДТП та перекинулись два автомобілі - поліція попереджає водіїв про обережність у складних погодних умовах

 

Не обравши безпечну швидкість та впоравшись з керуванням на мокрій дорозі, водії транспортних засобів виїхали на узбіччя. Постраждалими виявились мешканці Луганщини та житель м. Слов'янськ. 
Вчора, 23 вересня, близько 13:00 на автодорозі поблизу с. Торське сталась дорожньо-транспортна пригода. 39-річний водій джипа Черокі не впорався з керуванням, здійснив виїзд за межі проїжджої частини та перекидання транспортного засобу. Окрім самого водія в аварії постраждала 66-річна пасажирка, обидва - мешканці Луганської області.
За три години схожий випадок стався на автодорозі між Лиманом та смт Ямпіль. 44-річний житель Слов'янська при керуванні вантажним мікроавтобусом Мерседес виїхав на смугу зустрічного руху і узбіччя. При перекиданні автомобілю чоловік отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до НДІ травматології м. Лиман.
За обома фактами відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами».
Шановні учасники дорожнього руху, звертайте увагу на погіршення погодних умов! Дотримуйтесь Правил, будьте уважними, бережіть своє здоров’я та життя!

Краматорське районне управління поліції Донецької області
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner