Продовжуємо формувати кадровий резерв

 

22 вересня фахівчиня Лиманського міського центру зайнятості відвідала Лиманське професійно-технічне училище. Темою зустрічі було «Портфоліо кар’єрного просування з відеорезюме». У заході прийняли участь студенти, які навчаються на останньому курсі за професією «Помічник машиніста електровоза». Це дуже відповідальна професія, адже майбутні випускники повинні не тільки слідкувати за технічним станом локомотивів, вживаючи необхідних заходів до якнайшвидшого усунення виявлених несправностей, а й забезпечувати безпечний рух локомотива, контролювати роботу пристроїв безпеки і радіозв'язку.
Тому, при влаштуванні на роботу, для випускників училища дуже важливо вміти правильно  продемонструвати свої професійні навички та вміння, здобуті під час навчання. Саме тому, фахівці міськцентру навчають студентів якісному складанню портфоліо та запису відеорезюме, завдяки чому вони можуть не лише показати набутий професійний досвід, але й власні прагнення, професійні здібності,  вміння аналізувати та оцінювати результати своєї діяльності, показав динаміку розвитку.
Спікерка наочно продемонструвала приклади портфоліо з відеорезюме молодих спеціалістів та відповіла на виникаючі питання.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner