110-а річниця заснування структурного підрозділу “Лиманське Локомотивне депо”

 

Сьогодні відбулися урочистості з нагоди 110-ої річниці заснування структурного підрозділу “Лиманське Локомотивне депо”. На свято були запрошені ветерани — пенсіонери залізничники та трудовий колектив структурного підрозділу . 
Ювілярів щиро привітали представники регіональної філії “Донецька залізниця” АТ “Укрзалізниця”, начальник структурного підрозділу “Лиманське Локомотивне депо” регіональної філії “Донецька залізниця” АТ “Укрзалізниця” Роман Пшеничний, голова первинної профспілкової організації структурного підрозділу “Лиманське Локомотивне депо” Юрій Реуцький та голова ради ветеранів війни, праці та Збройних Сил України Людмила Морозова і вручили Грамоти та цінні подарунки.
Керуючий справами Олександр Погорелов від імені міського голови Олександра Журавльова, Лиманської міської ради, її виконавчого комітету привітав присутніх зі святом - “Саме з нової прокладеної залізничної колії повз слободу Лиман і розпочалася історія локомотивного депо, а потім історія нашого міста – великого залізничного вузла. З кожним роком, з розвитком залізниці зростало й місто. Тому залізниця для Лиману не просто організація – це його життя!”
Та вручив цінні подарунки ветеранам праці.
Присутнім святковий концертом подарували колективи Будинку науки і техніки Лиманського Локомотивного депо.

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner