Відбулась презентація мобільного застосунку «Smart Місто»

 

Сьогодні в приміщенні ЦКД м. Лиман відбулася презентація мобільного застосунку «Smart Місто».
Мобільний застосунок «Smart місто» створено за ініціативи ГО «Центр громадянських ініціатив «Донбас» в межах реалізації Програми ООН із відновлення та розбудови миру та фінансової підтримки урядів Данії, Швейцарії та Швеції. 
Застосунок є безоплатним для користувачів та складається з трьох основних розділів:
«Отримай»: тут користувачі зможуть оперативно отримувати актуальну та повну інформацію від представників міської влади та комунальних служб;
«Впливай»: у цьому розділі застосунку активні містяни зможуть звернутись до мера міста чи депутата, відправити запит на отримання публічної інформації, підтримати петицію чи проголосувати за проєкт у місцевому бюджеті участі; 
«Спитай»: завдяки цьому розділу користувачі зможуть швидко знайти контакти екстрених служб, гарячих ліній чи медичних закладів і, не виходячи із застосунку, зателефонувати чи надіслати електронний лист.
На даний час цей застосунок впровадили в 4 містах Донецької області: Вугледар, Слов’янськ, Дружківка і Торецьк. 
Міський голова Олександр Журавльов та ГО «Центр громадянських ініціатив «Донбас» публічно підписали меморандум і таким чином долучилися до плану з впровадження "Smart Місто" у нашому місті. Незабаром і жителі Лиманської громади зможуть долучитись до застосунку і отримувати інформацію про події, які відбуваються в населених пунктах громади. Застосунок має зручний та простий інтерфейс з можливістю фільтрувати повідомлення. 
Приєднання до мобільного застосунку «Smart Місто» – це зручний та дієвий інструмент для просування проектів, співпраці та  реалізації ідей в громаді. 
для Android
для iOS
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner