Шановні працівники структурного підрозділу “Лиманська дирекція залізничних перевезень” регіональної філії “Донецька залізниця” АТ “Укрзалізниця”

 

Від імені Лиманської міської ради, її виконавчого комітету та від себе особисто вітаю з 75 - ю річницею заснування Вашого підприємства. 
Залізниця для нашого міста - це не просто історія успішного підприємства, на якому працює понад 6 тисяч лиманців. 
Саме з нової прокладеної залізничної колії повз слободу Лиман і розпочалася історія залізничної станції Лиман, а потім історія нашого міста – великого залізничного вузла. З кожним роком, з розвитком залізниці зростало й місто. Тому залізниця для Лиману не просто організація – це його життя! 
Дуже приємно вітати Ваш колектив з такою визначною датою.     75 років - значна дата для підприємства. Це роки злетів та падінь, успіхів та труднощів, великих досягнень та буденних справ. 
Щиро вдячний за багаторічну стабільну та результативну роботу, яка досягалася плідною працею згуртованого колективу - цілих династій залізничників, багатьох поколінь лиманців. 
У цей знаменний день бажаю, щоб набутий досвід завжди допомагав, Вашому колективу у прагненні до нових значних досягнень у роботі, які з кожним роком ставали все більші й кращі.  
Зичу подальших успіхів і процвітання вашому структурному підрозділу. Згуртованості та взаєморозуміння в колективі, міцного здоров'я та родинного благополуччя, злагоди та добробуту кожному працівнику! 
Нехай й надалі розвивається та стабільно працює ваш структурний підрозділ на благо нашої громади!

Лиманський міський голова О.В. Журавльов
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner