На Донеччині з 23 вересня буде встановлено «жовтий» рівень епіднебезпеки поширення COVID-19

 

Встановити «жовтий» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території всіх регіонів України вирішила Державна комісія ТЕБ та НС з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на позачерговому засіданні, яке відбулося під головування Прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля 21 вересня.
До засідання долучився голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко.
«Жовтий» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 буде встановлено на території всіх регіонів України з 00 год 00 хвилин 23 вересня.
Під час засідання головам облдержадміністрацій було доручено вжити заходів до можливості залучення до процесу вакцинації, у тому числі вчителів та працівників закладів освіти, можливостей наявних пунктів щеплень в закладах освіти, забезпечити можливості та організації вакцинації за допомогою виїзних мобільних вакцинальних сесій у разі відсутності в закладах освіти постійних пунктів щеплень.
Усього на Донеччині (хоча б однією дозою) вакциновано 29746 працівників сфери освіти, що складає 81% від загальної кількості. Із 46 територіальних громад 30 громад мають понад 80% вакцинованих працівників (за кількістю осіб, що отримали хоча б одну дозу вакцини).
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner