Оголошення про проведення консультації з громадськістю з питання щодо зміни тарифів на послуги з вивезення твердих побутових відходів для споживачів послуг ФОП Зінковський О.В.

 

Виконавчий комітет Лиманської міської ради інформує, що в період з 02.08.2021 р. по 02.09.2021 р. було проведено консультації з громадськістю у формі публічного громадського обговорення питання щодо зміни тарифів на послуги з вивезення твердих побутових відходів для споживачів послуг ФОП Зінковський О.В.
17.09.2021 р. в малому залі виконавчого комітету Лиманської міської ради було проведено засідання тимчасової комісії для розгляду питання зміни тарифів на послуги з вивезення твердих побутових відходів для споживачів послуг ФОП Зінковський О.В.
За результатами проведеного засідання було прийнято рішення щодо відновлення громадських обговорень з 20.09.2021 в зв’язку з тим, що виникла потреба в додатковому ознайомленні населення з питання зміни тарифів на надання послуг ФОП Зінковський О.В.
На підставі вищевказаного, виконавчий комітет Лиманської міської ради в термін з 20.09.2021 р. по 20.10.2021 р. додатково проводить консультації з громадськістю у формі публічного громадського обговорення питання щодо зміни тарифів на послуги з вивезення твердих побутових відходів для споживачів послуг ФОП Зінковський О.В.
З інформаційно-аналітичними матеріалами з даного питання ви можете ознайомитися на офіційному сайті Лиманської міської ради у розділі «Прозора влада», підрозділі «Консультації з громадськістю».
Пропозиції з приміткою «Зміна тарифів» ви можете надсилати в термін до 20.10.2021 р.:
— у письмовому вигляді до виконавчого комітету Лиманської міської ради за адресою: м. Лиман, вул. Незалежності, 46;
— на електронні пошти: rada@krliman.gov.ua (Лиманська міська рада) та krasnyiliman@ukr.net (відділ житлово-комунального господарства виконавчого комітету Лиманської міської ради).
Консультації з питання, що винесено на публічне громадське обговорення, надаються за тел. 4-13-68 (відділ житлово-комунального господарства виконавчого комітету Лиманської міської ради, м. Лиман, вул. Незалежності, 46, приміщення виконавчого комітету Лиманської міської ради, ІІІ поверх).
Відповідальна особа — заступник міського голови Сироватська І.Л., тел. 4-18-57.

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner