«Побачив? Прибери»

 

«Побачив? Прибери» - Лиманська громада долучилась до Всесвітньої акції «World Cleanup Day»
Сьогодні о 10:00 Україна разом із мільйонами активістів із 180 країн світу вийшла на Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day». Лиманська міська рада разом із Let's do it, Ukraine, ГО "ГенераціяА",  Лиманською міськрайонною організацією Товариства Червоного Хреста України, Молодіжною радою Лиманської дорожньої профспілкової організації,  КП "Лиманський Зеленбуд", Арт-студією психології м.Лиман, ToursTickets Liman,  діти й викладачі з ОШ №4, гімназії, залізничного ПТНЗ  та небайдужими мешканцями міста долучились до акції. 
В Лимані  центральна локація прибирання була на південній стороні біля озера Ломоносівське. Перед початком прибирання всі охочі могли підготувати свої тіла до прибирання з Анною Яценко - стретчінг-розтяжка під музику. Потім відбулася реєстрація учасників акції, був проведений інструктаж, виданий інвентар та розподіл по групам і територім.
Після завершення прибирання були розважальні заходи для дітей, підлітків та квести для дорослих. Приємні знайомства і спілкування із гостями, з однодумцями та активними мешканцями, гарний настрій, чай, музика, фото, цікаво проведений вихідний. 
Також до акції долучився мікрорайон Заводський, де не байдужі жителі вийшли не тільки на прибирання сміття, а ще й оновили зовнішній вид дитячого майданчика та видалили порослі та чагарники. 
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner