Міні-ярмарок вакансій-ефективний спосіб працевлаштування

 

В рамках підписаного Меморандуму про співпрацю з Державною службою зайнятості, 12 червня в приміщенні Лиманського міського  центру зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій за участю Регіональної філії «Донецька залізниця» ПАТ «Укразалізниця» та безробітних громадян, з метою оперативного задоволення кадрових потреб роботодавця, пошуку досвідчених кандидатів на вакантні місця та працевлаштування на посади з відповідними умовами.
Метою проведення міні-ярмарки вакансії є забезпечення безробітних  які шукають роботу, інформацією про вакансії, можливості проходження навчання, перенавчання та підвищення кваліфікації у роботодавців, стажування, індивідуального навчання, а також забезпечення роботодавця потребою у робочій силі.
У заході прийняла участь представник регіональної філії – рекрутер Олена Кваша, також були запрошені структурні підрозділи, «Лиманське моторвагонне депо» представник Світлана Хорс та «Лиманський центр з вантажної та комерційної роботи» представник Олена Тендітна. Представники структурних підрозділів  докладно розповіли про актуальні вакансії на виробнитстві, вимоги до претендентів, умови та систему оплати праці, характер та режим роботи. 
Наприкінці заходу фахівець з підбору персоналу Олена Кваша зазначила : «На сьогодні є звернення від Регіональної філії «Львівська залізниця» у співпраці. Структурні підрозділи підприємства запрошують на роботу за багатьма професіями та надають додаткові соціально-побутові пільги, гарантії, наприклад компенсацію витрат за найм (оренду) житла для працівників з іншої місцевості».
Захід пройшов дуже цікаво та інформативно. За результатами проведення ярмарку вакансій безробітні отримали рекомендації та були запрошені на співбесіду безпосередньо на робочі місця задля більш детального ознайомлення з особливостями роботи.

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner