Дорогі Лиманці та гості міста!

 

Прийміть найщиріші вітання з нагоди чергової річниці заснування міста Лиман!
Кожного року у другу неділю вересня ми відзначаємо день народження рідного міста - це особливе свято, з поміж усіх свят календаря. 
Це свято родинне, бо ми всі: хто тут народився і виріс, хто просто відвідав місто й залишився назавжди, закохавшись в його краєвиди - всі ми одна родина, яку об’єднує безмежна любов до рідного міста. Саме з любов’ю до землі, яка нас зростила, ми йдемо в бій відстоюючи власну свободу, створюємо найпрекрасніші твори мистецтва, досягаємо наукових, спортивних вершин прославляючи цим рідний край. 
Споконвіку в Україні, той хто відправлявся на чужину завжди брав з собою жменьку рідної землі, бо вона допомагала в найскрутніші хвилини.     Рідна земля - саме це нас об’єднує в одну велику родину. Родину, яка готова захищати й підтримувати, творити й допомагати, відстоювати власні вподобання та працювати заради процвітання рідного краю.
Ми одна велика родина Лиманців, яким є чим пишатися. Наша Лиманщина - мальовничий куточок промислового Донецького регіону, яка потопає в зелені лісів та полів, в глибині бездонних озер та річок. 
Лиманська земля зростила велику когорту видатних особистостей, які прославляли та прославляють не тільки наш край та регіон, а й усю Україну. Це видатні спортсмени, діячі культури та науки, журналісти, письменники, військовослужбовці.
Нам є чим пишатися. Наше місто розвивається і впевнено крокує у майбутнє. А місто - це ВИ, шановні Лиманці. Все чим багата наша громада складається з вашої щоденної клопіткої праці, ваших талантів, перемог, досягнень.  
Щиро вдячний всім Вам за небайдужість до долі рідного міста, за вашу сумлінну працю на благо громади, активну громадянську позицію, згуртованість та братерство й безмежну любов до рідної землі. 
Я вірю, що разом, і тільки спільними зусиллями, ми досягнемо найбільшого розквіту Лиманщини, примножимо її славу. 

Шановні земляки! 
Щиро зичу Вам злагоди, добробуту і процвітання, здоров’я і довголіття, достатку та благополуччя.  Нехай в ваших домівках завжди панують мир і злагода, взаємна повага і довіра, збуваються всі заповітні мрії та сподівання. Хай наше місто процвітає та розвивається, а ваша невтомна праця на благо громади завжди щедро винагороджується. 
Зі святом! З Днем народження рідного міста! 

Лиманський міський голова О.В. Журавльов 
  

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner