Повідомлення про оприлюднення та обговорення проєкту регуляторного акта

 

Повідомлення про оприлюднення та обговорення проєкту регуляторного акта «Про встановлення ставок податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Лиманської територіальної громади»
Відповідно до Податкового кодексу України зі змінами , Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою приведення рішення міської ради у відповідність до діючого законодавства, розроблено проект рішення «Про  встановлення ставок податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Лиманської територіальної громади» та відповідно Аналіз регуляторного впливу.
Проєкт рішення та Аналіз регуляторного впливу попередньо розглянуті на постійній комісії з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, інвестиційної діяльності та регуляторної політики.
Протягом п’яти днів з моменту опублікування цього повідомлення на сайті міської ради krliman.gov.ua   в розділах: «Прозора влада» - «Регуляторна політика» - «Проєкти регуляторних актів» та  «Прозора влада» - «Консультації з громадськістю»  буде розміщено проєкт   рішення та Аналіз регуляторного впливу.
Зауваження та пропозиції надсилаються протягом місяця з дня опублікування :
- на приймальню міського голови за адресою: м. Лиман, вул. Незалежності, 46, приміщення виконавчого комітету міської ради,  II поверх;
- у письмовому вигляді до загального відділу виконавчого комітету міської ради м. Лиман, вул. Незалежності, 46, приміщення виконавчого комітету, I поверх;
- на електронні пошти : rada@krliman.gov.ua  ( Лиманська міська рада) , 03297519@ mail.gov.ua (фінансове управління міської ради).
Консультації з питання, що винесено на обговорення, надаються за тел. 4-19-65 (фінансове управління Лиманської міської ради).


Фінансове управління Лиманської міської ради

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner