Ведуться роботи з підготовки до відкриття нових автобусних маршрутів у місті


У зв’язку з чисельними зверненнями мешканців міста щодо автобусних маршрутів на Південну сторону міста та по вул. Козацькій виконавчим комітетом Лиманської міської ради, за дорученням міського голови Олександра Журавльова, цього року розпочато роботу з розробки нових автобусних маршрутів по вул. Козацькій та у мікрорайон “Південний”.
На даний час відділами житлово-комунального господарства та економічного розвитку і торгівлі виконавчого комітету міської ради розроблені паспорта автобусних маршрутів регулярних перевезень, а саме: АС "Лиман"-вул. Козацька-АС "Лиман", АС "Лиман"-Південна сторона.
Батальон патрульної поліції в містах Краматорськ та Слов'янськ Департаменту патрульної поліції в Донецькій області провів обстеження даних маршрутів.
За результатами обстеження комунальним підприємством "Лиманський Зеленбуд" проведені роботи щодо усунення недоліків, зазначених в акті про готовність автобусних маршрутів, а саме: встановлення дорожніх знаків, виконання ямкового ремонту, нанесення розмітки на автодорозі, встановлення зупинок, обрізка дерев та кущів, прибирання сміття тощо.
На сьогодні керівництвом батальону патрульної поліції було погоджено та підписано паспорти автобусних маршрутів.
Підготовлено проект рішення “Про проведення конкурсу на перевезення пасажирів автомобільним транспортом” (Переглянути проект рішення), який планується затвердити на засіданні виконавчого комітету міської ради 15.09.2021

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner