Робота Лиманських комунальних служб в дії!


На початку року за ініціативи міського голови Олександра Журавльова було розширено штат працівників комунального підприємства “Лиманський Зеленбуд”, а саме додано працівників, які виконують роботи з санітарного очищення об’єктів та елементів благоустрою на старостинських округах громади. В кожному старостинському окрузі почали працювати по 2 штатних працівника КП “Лиманський Зеленбуд”, які постійно перебувають на даному старостинському окрузі та виконують роботи з благоустрою.
На цьому тижні в Ярівському старостинському окрузі силами працівників “Зеленбуду” впорядковано автобусні зупинки в смт Ярова та с. Олександрівка: покошена трава та прибрано сміття. Також виконано покіс трави по вулицям смт. Ярова: Гутянська, Донецька, Кооперативна, Слобідська, 1 травня, Соснова та ще планується покосити траву на вулицях І.Труша, Садова. Ведуться роботи з підсипки вулиці Гутянської.  
За сприяння заступника міського голови Ірини Сироватської з нагоди 1 вересня було впорядковано подвір’я селищної школи. Силами КП “Лиманський Зеленбуд” організовано роботу з вивезення шлаку біля шкільної котельної. Впродовж дня працював навантажувач та вантажна машина “Зеленбуду” й було вивезено близько 50 тон шлаку з котельної школи.
До того ж на радість дітям на шкільний майданчик було завезено пісок.
Осторонь робіт у старостинському окрузі не залишається й комунальне підприємство “Лиманська СЕЗ”. Виконано роботи з ремонту лінії електромережі вуличного освітлення по вулиці Гутянській. Планово з початку року на території старостинського округу було замінено близько 120 електричних лампочок, та ще планується замінити 30 електроламп.

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner