Шановні освітяни громади! Дорогі діти та батьки!


Щиро вітаю Вас зі святом першого дзвоника – Днем знань!
Це свято - прагнення до навчання, пізнання нового, незвіданого. Свято, коли ми вперше ступаємо на шлях до знань та йдемо ним усе життя. Це свято знайоме усім з дитинства, бо для нас усіх колись лунав перший дзвоник, а зараз він пробуджує добрі, теплі дитячі спогади, про справжніх друзів, про цікаві й нові знання, захопливі уроки, лагідних, щирих, але водночас вимогливих вчителів. Це свято відкликається добром у душі кожного.
Цього дня вперше у житті переступають поріг школи - першокласники. Перше вересня свято не тільки для школярів, свої двері відчиняють навчальні заклади студентам, для них це новий досвід дорослого життя, відкриття нової та часто нелегкої дороги до нових знань, сподівань і звершень.
Хочу побажати, учням та студентам успіхів у вивченні нових та корисних знань, прагнення до освіченості та мудрості, легкого навчального року, досягнення високих результатів. Бажаю батькам та вчителям запастись величезною витримкою, терпінням та порозумінням до своїх дітей, учнів, студентів, бо тільки спільними зусиллями можна досягти великих успіхів та здійснення всіх задумів.
Зичу всім міцного здоров’я, наснаги, успіхів, нових досягнень та добрих вражень у новому навчальному році!


Лиманський міський голова    Олександр Журавльов

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner