Рятувальники Краматорського району спільно з представниками Національної поліції та Лиманського лісгоспу провели профілактичний рейд в природних екосистемах


З метою попередження пожеж в лісовому фонді, 28 серпня рятувальники Краматорського району спільно з представниками відділу поліції № 3 та державного підприємства «Лиманське лісове господарство» провели профілактичні заходи серед відпочиваючих у лісовому масиві біля Голубих озер на Лиманщині.
Під час заходу рейдова група, спілкуючись із громадянами, які відпочивали у лісовому масиві, звернули увагу на основні причини виникнення загорянь у природних екосистемах, розповіли про те, яку шкоду навколишньому середовищу може нанести навіть незначне багаття. Надзвичайники нагадали про правила пожежної безпеки в лісах України та довели до відома громадян статистику по пожежам на території району та в країні в цілому. Також, під час заходу був виявлений громадянин, який порушив правила пожежної безпеки в лісі, зокрема розводив багаття у межах лісового масиву. На нього був складений адміністративний протокол за статтею 77 Кодексу України про адміністративні правопорушення.
Кожен, з ким довелося поспілкуватись рятувальника, отримав від співробітників ДСНС листівки із застереженнями та переліком життєво важливих правил пожежної безпеки. Сподіваємось на розуміння та свідомість громадян, мешканців міста та селищ Донецької області, які межують з або знаходяться у межах лісових масивах. Збережемо природу разом!

21 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Донецькій області

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner