28 серпня яскравим дійством стало святкування Дня села Шандриголове

 

Завітали на свято не лише мешканці села, а й гості секретар Лиманської міської ради Надія Ляшко та заступники міського голови.
Надія Ляшко  щиро привітала усіх присутніх: «День села – це свято для всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди у селищі з особливим колоритом, традиціями й славною історією. Усі досягнення, якими багате село, складаються із щоденної праці, знань і талантів його мешканців. У такі свята, як день села, кожен відчуває себе частиною великої родини. Бажаю вам миру, міцного здоров’я, родинного щастя і здійснення найзаповітніших мрій. Хай кожен наступний день буде зігрітий добром і теплом, повагою та порозумінням рідних і близьких». А також нагородила подяками міського голови за надзвичайні організаторські здібності, ініціативу, виявлену у вирішенні життєво необхідних питань, активну участь у громадському житті та з нагоди свята села Шандриголове: Безрідню Оксану Олександрівну, Стрільця Віктора Володимировича та Шейко Ганну Олексіївну.   
А потім розпочався  святковий концерт, де музичні вітання жителям села чергувалися з врученням подарунків.
Були відзначені подружжя які відзначили своє 50- річчя,привітали наймолодшу сімейну пару. Щирі слова в свою адресу почули і найстарші  жительки  села. Не обійшли теплим словом першокласників та трьох немовлят, які народилися в цьому році.
Аматори сцени продемонстрували неймовірний концерт. Діячі з трепетом та любов’ю виконували пісні, танці, з щирими привітаннями звертались до присутніх.
Також на святі були представлені вироби майстрині народного промислу Марії Рокитської.
Цікава феєрія, організована в громаді з особливою відповідальністю й натхненням, наповнювала всіх духом єдності, радості й дарувала багато щасливих моментів для мешканців та гостей.
Працювала роздрібна торгівля, яка задовольнила вимоги будь-якого покупця: як дорослих та і дітей. Для маленьких гостей свята організовані розваги: батути, дитячі атракціони, катання на електромобілях. Завершилося святкування вечірньою дискотекою та святковим салютом.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner