До відома фізичних осіб - власників корів, овець та кіз

 

До відома фізичних осіб - власників корів, овець та кіз, що ведуть господарство на території Донецької області, які утримують дві та більше корів та (або) чотири та більше овець та (або) кіз

Відповідно до листа департаменту агропромислового розвитку та земельних відносин облдержадміністрації від 25.08.2021 № 821/0/150-21/01.01 надано інформаційне оголошення для проведення роз'яснювальної роботи серед фізичних осіб – власників корів, овець та кіз, що ведуть господарство на відповідній території Донецької області.

Відповідно до Порядку, головним розпорядником коштів обласного бюджету, передбачених для часткового відшкодування вартості придбаних установок індивідуального доїння молока, є департамент агропромислового розвитку та земельних відносин Донецької облдержадміністрації, розташований за адресою: бул. Машинобудівників, 20, м. Краматорськ, Донецька обл., 84313.

Отримувачами коштів є господарства населення, що ведуть господарство на території Донецької області, в особі фізичних осіб - власників корів, овець та кіз.

Право на часткове відшкодування вартості установки індивідуального доїння молока мають власники корів, овець та кіз, які утримують дві та більше корів та (або) чотири та більше овець та (або) кіз, які у 2021 році придбали установку індивідуального доїння молока, крім такої, що була у користуванні.

Часткове відшкодування здійснюється в обсязі 75% від фактичної вартості установки, що придбана протягом поточного бюджетного періоду, та не може перевищувати 15000 гривень.

Заяви та документи від претендентів приймаються у робочий час в приміщені Департаменту.

Отримати довідкову інформацію можливо за телефонами: (06264) 20-120, 20-121.

Комісія приймає заяви та документи до 01.12.2021 р.

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner