Перший масштабний фестиваль МАНДРУЙ УКРАЇНОЮ, приурочений до 30-ї річниці Незалежності України

З 22-24 серпня Київ перетворився в міні Україну, де відвідувачі змогли побувати у всіх регіонах країни водночас. “Мандруй Україною” - перший фестиваль-ярмарок, приурочений до 30-ї річниці Незалежності України, що об’єднав всі регіони країни в одному місті.
На першому фестивалі-ярмарку "Мандруй Україною" у столичному музеї "Пирогів" регіони України презентують свій туристичний, культурний і гастрономічний потенціал.
"Мандруй Україною" – фестиваль-виставка народно-художніх промислів та туристичних маршрутів Украі?ни.  Фахівці з питань розвитку туризму Лиманської громади у складі делегації Донецької обласної державної адміністрації приймали участь у заході. Потенціал гостинної і відкритої Туристичної Лиманщини був представлений на всю Україну.
Розпочався всеукраїнський фестиваль туристичних маршрутів у мальовничому куточку України - музеї просто неба (Пирогів) у м. Київ.
На фестивалі протягом трьох днів кожен з 24 регіонів України та Автономна Республіка Крим презентували свій туристичний, культурний і гастрономічний потенціал, проводили майстеркласи з традиційних українських ремесел, ділились цікавинками та навіть трохи хизувались своїми талановитими людьми.
Відкрили фестиваль міністр культури України Олександр Ткаченко та голова Державного агентства розвитку туризму Мар'яна Олеськів.
Донецьку область презентувала делегація, до складу якої увійшли представники управління культури і туризму облдержадміністрації, представники ПРАТ "ArtWinery", майстри Дмитро Денисенко (різьбяр по страусиним яйцям), Віктор Жук (різьбяр по солі), Ірина Чурсіна (майстер з ошибани), Юрій Горобець ( "Ілорамік Парк", виготовлення та декорування виробів з глини). Також область була представлена унікальним музичним інструментом керамофоном, віртуальними 3Д турами Travel box за авторством Сергія Орлика та дивовижним транспортним засобом велоузваром. Туристичну Лиманщину презентувала Марина Могильна — головний спеціаліст відділу культури і туризму Лиманської міської ради.
Донеччина має великий туристичний потенціал, який сьогодні гідно представлений на головному туристичному фестивалі країни.
Участь делегації у фестивалі відбувається за підтримки Донецької обласної державної адміністрації та Агентства США з міжнародного розвитку USAID.

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner