Інформація про роботу комісії з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення.

 

20.08.2021 року під головуванням заступника міського голови Афоніна Ю.А. відбулось засідання комісії з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення за участю представників Державної податкової служби, Пенсійного фонду та структурних підрозділів виконавчого комітету Лиманської міської ради.

На порядок денний були винесені питання виплати заробітної плати нижче встановленого законодавством мінімуму та активізація роботи робочих груп щодо проведення обстежень та проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи в процесі зустрічей з підприємцями з питань оформлення трудових відносин, дотримання соціальних гарантій в оплаті праці, підвищення рівня середньої заробітної плати, своєчасної і в повному обсязі сплати ЄСВ та відповідальність за порушення законодавства про працю.

Заступник міського голови Афонін Ю.А. звернув увагу на роботу комісії щодо детінізації заробітної плати і зайнятості населення з метою виведення із тіні суб’єктів господарювання та наповнення місцевого бюджету.

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner