Відкриття активного парку у Лиманській громаді

 

18 серпня активний парк відкрився у Лиманській громаді - локація для організації оздоровчої рухової активності різних верств населення, яка реалізується в рамках президентської програми «Здорова Україна» з метою зробити спорт ближчим до людей.
Відкриття активного парку, який розташований на території озера Ломоносівське, відбулося за участю міського голови Олександра Журавльова та начальника управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимира Мицика.
Відтепер всі охочі матимуть гарну мотивацію для проведення регулярних тренувань. Їх наповнення – найпростіше, доступне для відвідувачів будь-якого рівня фізичної підготовки: лавочка, шведська стінка, бруси/турніки, а також координаційна лінія, вільний простір, сходинки. Поруч з елементами розміщено навігаційні таблички «Тренуйся тут» – відсканувавши за допомогою смартфону QR-коди, можна перейти на сайт з відеоуроками та провести заняття з віртуальним тренером. При цьому кожен має змогу обрати рівень складності вправ по своїх силах: «новачок», «середній» або «профі».
Виконання онлайнових завдань під час індивідуальних тренувань спрямоване на розвиток основних рухових якостей: загальної витривалості, сили, спритності, координації, гнучкості, швидкості. Вихідними на локаціях працюватимуть координатори, які проводитимуть для місцевих мешканців різноманітні заходи.

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner