Шановні пасічники Лиманської громади!


Вітаю Вас з професійним святом бджолярів - днем пасічника України!
Саме в серпні, коли земля обдаровує трударів своїми щедротами: на полях йдуть жнива, збираються багаті врожаї овочів, а в садах визрівають соковиті плоди, 19 серпня відзначать своє свято пасічники.
Бути пасічником - це навіть не професія, це покликання душі! Тільки Вам відомо, яка це тяжка та нелегка справа бджільництво, але водночас вона дуже цікава та сповнена романтики. Адже саме Ви, пасічники, натхненні любов’ю до рідної землі, можете сміливо звати поля та луки рідного краю своїм «другим домом», де ви проводите              немало часу пораючись біля вуликів. Ви досконально знаєте біологію бджоли, її звички, Ваша пристрасть - це «вулики», «рамки», «вощини», «маточники». Ви турбуєтесь про чистоту природи рідного краю, про його екологічність, бо тільки в екологічно безпечному місці буде жити бджолина сім’я.  
Хочу відзначити Вашу неоціненну працю на благо Лиманщини, роботу задля збереження краси та чистоти рідного краю. Висловлюю щиру подяку за Вашу  клопітку й тяжку працю, завдяки якій ми всі отримуємо цілющій, солодкий, духмяний мед. Цей дивовижний продукт здавна цінується в Україні він зцілює тіло, надає сил та укріплює здоров’я.
У цей святковий день бажаю Вам міцного здоров’я і довголіття, працьовитих бджіл і збільшення бджолиних сімей, щедрого врожаю меду, солодкого життя і завжди чудового настрою.
Нехай здійснюються Ваші мрії і надії, а на столі, завжди стоїть мед, як символ достатку, благополуччя і добробуту!


Лиманський міський голова                     О.В. Журавльов

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner