Міський голова відвідав Свято меду у смт Дробишеве.

 

13 серпня напередодні Дня пасічника в селищі Дробишеве відбулося щорічне свято “День меду”, яке вже стало доброю традицією для мешканців селища та Лиманської громади. На захід завітали мешканці селища та гості з усієї Лиманщини і навіть з інших міст.

У центрі селища на площі біля будинку культури «Відродження», розташувався сценічний майданчик свята та святковий “Ярмарок меду”, де представили свій асортимент різновидів меду, виробів з меду та продуктів бджільництва пасічники з населених пунктів Лиманщини й гості з Кремінної.

Відкрив свято колектив духових інструментів БНТ локомотивного депо “Музична студія “Соло Плюс””.

 Бджолярі з радістю рекламували свою продукцію, розповідаючи про кожен різновид меду і продукти бджільництва. Гості мали змогу продегустувати  мед, медовуху та різні вироби з меду й придбати будь що з асортименту медового ярмарку.

Відвідали свято міський голова Олександр Журавльов,  секретар міської ради Надія Ляшко, заступник міського голови Юрій Афонін, керуючий справами виконавчого комітету  Олександр Погорелов.  

Олександр Журавльов привітав мешканців селища, пасічників і всіх присутніх зі святом та побажав гостям заходу: “ міцного здоров’я, доброго настрою, веселитися та відпочивати на святі, відвідувати ярмарок та пригощатися медом”.

Міський голова Олександр Журавльов та секретар міської ради Надія Ляшко вручили Подяки міського голови та презенти всім присутнім пасічникам, які кожного року приймають активну участь у святі. 

Привітали односельчан зі святом: секретар міської ради Надія Ляшко та староста Дробишевського старостинського округу Ірина Сабініна.

На ганку будинку культури пройшов виступу учасників художньої самодіяльності селища та запрошених артистів з Лиману. Гостям свята представили чудовий концерт, розважальну програму з танцями та конкурсами.

Також присутні мали змогу оцінити творчий доробок майстринь селища. Виставка майстринь була представлена різними виробами: вишиванками, вишитими картинами, ляльками-мотанками та всілякими виробами ручної роботи.

Працювала роздрібна торгівля, яка задовольнила вимоги будь-якого покупця: як дорослих та і дітей. Для маленьких гостей свята організовані розваги: батути, дитячі атракціони, катання на електромобілях. На святі розташовувалася фотозона, де кожен міг сфотографуватися на пам’ять про свято. Завершилося святкування вечірньою дискотекою «На всі смаки» та святковим салютом.

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner