Хід будівництва велокомплексу з трасою ВМХ

 

13 серпня заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін разом із Лиманським міським головою Олександром Журавльовим проінспектували хід будівництва

Добігає кінця спорудження сучасного комплексу з велосипедного спорту зі спеціалізованою трасою ВМХ, що відбувається в рамках програми Президента України «Велике будівництво».

Головним об’єктом є велосипедна траса BMX, яка включає стартову рампу заввишки 5 метрів, чотири прямих з трамплінами висотою від 40 до 190 см та три віражі. Завершується бетонування віражів. Із суглинку триває формування чотирьох прямих, серед яких максимально наближеними до готовності є друга та перша.

Поруч із треком споруджено триповерхову будівлю гуртожитку на 50 осіб – спортсменів, тренерсько-викладацького та суддівського складу. Медичний та масажний кабінети, тренажерний зал, конференц-зала, їдальня та кімнати для проживання облаштовано відповідними меблями та обладнанням. На об’єкті передбачили елементи доступності для маломобільних груп населення, зробили трибуни на 400 місць, зовнішнє освітлення з використанням сонячних батарей.

Поява нового спорткомплексу дозволить вивести на якісно інший рівень навчально-тренувальний процес за участю вихованців Обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з велосипедного спорту, а також збірної команди України, проводити змагання регіонального та національного рівнів.

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner