Круглий стіл для соціальних партнерів

 

11 серпня 2021 року о 10.00  в нашій громаді був проведений круглий стіл для соціальних партнерів проекту – «Розвиток соціальних  послуг в громадах «СПІЛЬНО – 2». Основний спікер заходу була Ольга Мороз, керівник навчальних програм БО «Надія і житло для дітей».
Метою проекту є посилення соціальної підтримки сімей із дітьми, налаштування стабільної системи соціальних послуг, яка виявлятиме ризики та вчасно на них реагуватиме, а також забезпечити новими видами соціальних послуг жителів громади, які опинилися в складних життєвих обставинах.
В заході взяли участь: секретар Лиманської міської ради Ляшко Н.В., заступник міського голови з соціальних питань Афонін Ю.А., керівники структурних підрозділів виконавчого комітету та керівники міських соціальних закладів, закладів освіти.
На старті проектом передбачено запуск соціальної послуги «денний догляд» у вигляді створення денного центру тимчасового перебування дітей з інвалідністю від трьох років, а також дітей, яким не встановлено інвалідність. В ході вивчення потреб громади проектом будуть відкриватися можливості для впровадження нових видів соціальних послуг.    
В рамках м’якого сегменту проекту спеціалісти громади отримають  нові знання від провідних фахівців в соціальній та освітній сферах.
Даний проект сприятиме соціальному благополуччю і захисту сімей із дітьми у нашій громаді.

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner